محل تبلیغات شما

دارم فکر میکنم

چقد خوبه یه کاری، یه دغدغه ای، یه مشغولیتی داشته باشیم که بدوییم دنبالش

که کمتر صغری کبری بچینیم واسه بیهودگی ها و ترشحات مسموم لوب مریض مغزمون

که کمتر رنج بکشیم

کمتر افسرده و بدحال بکنیم خودمونو 

و کمتر از این افسردگی تغذیه کنیم برای افسرده تر و افسرده تر تر شدن.

خدایا پناه به تو از این نفس خطرناک و مریض درون

پناه به خودت

که کمک کنی زندگی کنیم، بریم دنبال هدافمون، کارامون، علاقه هامون.

تا زنده ایم هست این زندگی 

بجنگیم براش :)

پی نوشت.1 :

یکشنبه ها از روزای پرکار هفته ست برام.دانشکده و کارای مریض جامع، پایان نامه و هماهنگی کارها و برنامه های آماری و نوشتاریش، کلاس مدیریت عصر و جمع شدن با همکلاسی های عزیزی که بعد 6 سال، این ترم فقط سر کلاس مدیریته که با 80% شون یجا جمع میشیم و میگیم و میخندیم و نهایتا باشگاه جانم و تی آر ایکس عزیز دلم :) تا سری میگردونم آخر وقته و وقت خواب :)

البته امروز سر کلاس مدیریت چنتا اتود جدید زدم واسه هنر بامزه و خوشگلی که جدیدا از طرفدارانش شدم و خیلی دلم میخواد حرفه ای تر تجربه اش کنم؛ بهش میگن : کالیگرافی: یعنی خطاطی و نقاشی قاطی هم ! به عبارتی یه بیت شعرو برمیدارم و اونجوری که دلم میخواد بهش شکل میدم و مینویسمش !! خیلی جذاااابه :))

به علاوه اینکه امروز بعد از کلاس مدیریت و  قبل از باشگاه با آذین و شادی یه قهوه زدیم دوره هم و کلی حال کردیم :) البته که جای آیسان و سودا خالی بود :)

مرررسی خدایا

کار و لحظه ها و دوستای خوب کنارهم سختای زندگی رو قابل تحمل میکنن برام.اینا از لطف توئه !!اتفاقای خوبی قراره بیافته.خوشی های زیادی تو راهن.همه چیز قشنگتر و قشنگ تر تر خواهد شد.چون : تو پیشمی

مرسی که انقد خوبی 

لاو لاو :***

پی نوشت.2:

تیتر رو بخاطر اینکه این روزا مشغول خوندن کتاب "دختر پرتقالی" نوشته "یوستین گوردر" هستم، به این گونه انتخاب کردم :)

پیام آور خوبی ها، تولدت مبارک

خنده گریند / گریه خندند

مرا عهدیست با جانان

تر ,یه ,های ,مریض ,تو ,ها ,دلم میخواد ,ها و ,کلاس مدیریت ,سر کلاس ,تر تر

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اطلاعات فروشگاه عروسک نمایشی(aroosakgardan) شرکت خدمات حسابداری آریا سپهر زنده رود